Beoordelingen van Cafetaria Het Eethuis Putten

Recente recensies van Cafetaria Het Eethuis Putten

5 sterren na 30 reviews

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes geleverd en goed op temperatuur

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgen was laat en kon het niet vinden, had het wel goed aangegeven met extra aanwijzingen. Daardoor eten ook koud. Normaal halen we en dan is het eten prima.

Reactie van Cafetaria Het Eethuis:Goedendag, het spijt ons dat wij uw bestelling te laat hebben bezorgd en dat deze daardoor koud is geworden. Wij hopen de volgende keer de bestelling warm en op tijd te bezorgen. Hartelijke groeten, Cafetaria het Eethuis

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was op tijd, goed van smaak, de bestelling was compleet en de medewerkers waren heel vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Vlees satemenu was te zacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurige mensen, met gewoon goede producten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Friet goed. Fritessaus iets te zoet. Prima satésaus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit en service

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Stond netjes klaar op de aangegeven tijd! Goed warm ook!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was snel klaar. Lekkere frietjes en snacks. Vriendelijk personeel!

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed lekker eten, alleen alle saus lag bij aankomst van de broodjes af

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker en handig dat je van te voren kan bestellen en betalen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima website, keurig op tijd klaar maar ik blijf het raar vinden dat je moet betalen voor de transactiekosten!

Reactie van Cafetaria Het Eethuis:Goedendag, Bij deze reageren wij op uw vorige reactie en deze. Onze excuses voor de slappe patat en de taaie frikandellen. Wij gaan kijken waardat aan ligt en dit waar mogelijk verbeteren. De transactiekosten kunnen wij helaas niet voor eigen rekening nemen en ook niet wijzigen. Wij snappen dat dit jammer is, maar we zijn hiermee gebonden aan sitedish en ideal. Nogmaals onze excuses, wij hopen u nog eens te zien. Groetjes, Het Eethuis

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Frikadellen waren taai, patat slapjes. En Zo jammer dat de transactie kosten altijd voor de klant zijn!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was prima geregeld ,netjes op tijd klaar en alles goed warm .

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima in orde.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service en lekker eten

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten hier, zoals gebruikelijk en ook heel handig: online bestellen. Aanrader!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ideaal dat je via internet kan bestellen. De prijzen zijn goed. Veel snacks om te kiezen. Bediening is vriendelijk. Het eten voor al erg lekker! Wij komen hier al jaren. Bestellen geregeld. De bestelling klopt altijd en het smaakt gewoon supergoed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en lekkere snack

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, als altijd! Maar nu online besteld, een uitkomst in deze tijd!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten. Alleen de opmerking die ik bij de bestelling had geplaats word niet gelezen.

Reactie van Cafetaria Het Eethuis:Hallo, Onze excuses dat uw bestelling niet volledig naar wens was. Wij gaan er extra opletten en hopen dat we u de volgende keer juist kunnen helpen. Met vriendelijke groeten, Het Eethuis team

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten smaakte heerlijk. Als altijd! De patat was heel goed,, snacks erg lekker en alles was goed warm. Er waren duidelijke regels i.v.m. Corona. Ik miste alleen de desinfecterende handgel voor klanten! Prijzen zijn prima. De porties van de patat zijn meer dan genoeg. Het heeft ons allemaal heerlijk gesmaakt!

Reactie van Cafetaria Het Eethuis:Hallo, Bedankt voor de tip! Vanaf nu staat er een flesje desinfecteerende gel. Met Vriendelijke groet, Het Eethuis team

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Ideaal dat we online kunnen bestellen en meteen betalen naar erg jammer dat we daarvoor € 0,25 transactiekosten moeten betalen.